Tegels met een grafitti dessin- Cor Unum

Tegels. Ik zie ineens overal tegels..!

Ken je dat? Je bent met iets bezig en plots zie je het overal en lijkt de wereld er vol van. Dat had ik dus afgelopen maand. Lees in dit blog alles over de nieuwste tegeltrends. Je vindt ze namelijk niet meer alleen in de badkamer.

Het begon met een workshop badkamer ontwerpen en een middagje inspiratie bij Mosa in Amsterdam. Mosa is een bedrijf dat tegels produceert en deze Nederlandse trots wordt over de hele wereld ingeschakeld bij de meest toonaangevende architectonische projecten.

Mosa produceert haar tegels in Nederland en doet dit volledig cradle to cradle, een duurzame vorm van ontwerpen, waarbij het product na gebruik niet wordt weggegooid, maar weer opnieuw als grondstof wordt gebruikt.

De nieuwste tegeltrends

Te midden van die mooie tegelcollecties van Mosa mocht ik een badkamerontwerp maken en mijn kennis weer een helemaal updaten met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Daar begon het dus. En toen kwam ik op Design District, een vakbeurs voor de interieurontwerper en interieurstylist. Tussen alle prachtige stands ineens opvallend veel…tegels! Nieuwe vormen, nieuwe kleuren, nieuwe finishes, het was er allemaal.

Breeze blocks van Moods
Spannende pastels
Tegels vormen, mix and match

Een overzicht van de nieuwe tegeltrends: niet alleen voor je badkamer!

Wat opviel is dat tegels niet meer alleen in de badkamer worden gebruikt. Dat jij op een vakbeurs door de bomen het bos niet meer ziet snap ik goed. Daarom laat ik je hier nu een kleine greep uit al dat moois zien. Wellicht is dit overzicht van de trends een mooi aanknopingspunt voor jou om mee aan de slag te gaan. Of laat mij een mooi ontwerp voor je maken met één van de nieuwste tegeltrends…

tegels met een patroon