Nieuwbouw appartement Almere

Plaats

Almere Poort

Situatie

Nieuwbouw appartement

Stijl

Hotel chique

Een nieuwbouw woning is een blank canvas. Zonder authentieke elementen of het karakter dat een bestaande woning altijd wel heeft.

Het creëren van een eigen sfeer en maken van een fijne indeling die werkt voor de opdrachtgever vormt hier de uitdaging.

De oplossing zit hem in de toevoeging van enkele maatwerk oplossingen. En in het palet dat gevormd wordt door een mix van materialen, texturen en hier en daar een snufje kleur.

studio en J interieurontwerp
studio en J interieurontwerp
studio en J interieurontwerp

Stoer zwart hout voor de maatwerk meubelen en stalen deuren zijn gecombineerd met aaibare stoffen en behang met een linnenstructuur of croco look. Zachte grijze en nude tinten op de wanden en raamdecoratie die het licht mooi filteren.

De strakke zwarte keuken wordt verzacht door de ronde eettafel en met velours beklede stoelen  Samen vormen zij de chique warme deken waar dit appartement om vroeg.

studio en J interieurontwerp
studio en J interieurontwerp keuken
studio en J interieurontwerp
studio en J interieurontwerp
studio en J interieurontwerp

En dan heb je een nieuwbouw appartement gekocht…. Nooit meer verhuizen is het plan, dus dan wil je wel dat alles in 1x helemaal goed gedaan wordt zodat je nog jaren voort kunt.

Er komt zoveel op je af, vloeren, wanden, kleurenschema’s, raambekleding en niet te vergeten de inrichting. Al gauw besloot ik een “professional” in de hand te nemen en ben uiteindelijk bij Jolanda terecht gekomen.

Ik heb enorm van het hele proces genoten, vanaf de intake tot het uiteindelijke resultaat. Jolanda luistert naar je wensen, denkt met je mee, komt met voorstellen die je zelf misschien in eerste instantie nooit zou doen, maar uiteindelijk heel goed uit pakken. Zij zoekt mooie materialen, meubels en verlichting bij elkaar en maakt daarbij ook gebruik van de bestaande items die je mee wil nemen. Er is altijd ruimte voor aanpassingen waardoor het eindresultaat helemaal is geworden zoals ik wil wonen.

Kortom, ik ben super tevreden en heb de samenwerking als heel prettig ervaren.

- Wenda -

Pin It on Pinterest

Share This