Nieuwbouw Hoofddorp

Plaats

Hoofddorp

Situatie

Nieuwbouw 2-onder-1-kap

Stijl

Relaxed luxury

Deze nieuwbouw 2-onder-1 kap in Hoofddorp is na de oplevering flink verbouwd om aan de  woonwensen van dit 5-koppige gezin te voldoen.

Uitgebreid met z’n allen kunnen tafelen stond hoog op de lijst en een ruimte zithoek ook. Een complete slaapetage voor de ouders ook. En de sfeer? Luxe met een stoer randje en vooral rust.

Door het kleurenpalet neutraal te houden, te werken met een mooie mix van materialen en structuren en deze door het gehele huis te herhalen is er rust, sfeer en eenheid gecreëerd.

studio & J interieurontwerp
Nieuwbouw woning met zwarte Keuken Studio enJ interieurontwerp
Nieuwbouw woning met zwarte keuken en kookeiland Studio en J interieurontwerp

De open trap in de woonkamer is vervangen voor een dichte trap met trapkast. De hal is met zwart stalen deuren afgesloten waardoor er geen geluidshinder tussen de etages is. Om de akoestiek in de woonkamer te bevorderen is de trapkast bekleed met speciale houten panelen.

Zwarte maatwerkkast met lades en open vakken Studio en J interieurontwerp
Sfeer nieuwbouw woning met gietvloer Studio en J interieurontwerp
Zwarte maatwerkkast met accessoires Studio en J interieurontwerp

De grootste verandering vond plaats op zolder die werd omgetoverd van een logeerkamer met veel nutteloze ruimte in een luxe slaapsuite met eigen badkamer. Van alle gemakken voorzien. Een thuiskantoor met veel opbergruimte kwam er op de nieuwe vide waarmee deze woning compleet is en aan alle wensen voldoet.

Luxe slaapkamer met kledingkasten en vide Studio en J interieurontwerp
Badkamer op zolder in nieuwbouw woning Studio en J interieurontwerp

Wanneer je een nieuwbouw woning koopt dan heb je lange tijd alleen de tekeningen als referentie. Dit maakte het voor ons erg lastig om keuzes te maken, te zien wat de mogelijkheden waren etc. Met het inschakelen van studio en J werd dit allemaal een stuk eenvoudiger.

Tijdens de enthousiaste besprekingen worden alle ideeën duidelijk uitgelegd met mooie realistische tekeningen waardoor je al helemaal het gevoel krijgt hoe het gaat worden. Gaandeweg komen daar materialen, stalen en producten bij waardoor het beeld steeds completer wordt. Het is echt reis die, mede door de heldere en transparante communicatie, heel overzichtelijk blijft.

De grootste meerwaarde van onze samenwerking is toch wel het “ontzorgen” geweest. Zelfs tijdens onze vakantie liep de verbouwing door zonder dat wij daar stress om hadden. Heerlijk!

Alles wordt goed gepland met de verschillende partijen waar Jolanda fijn mee samenwerkt waardoor die lege tekening uiteindelijk een heerlijk, sfeervol en comfortabel huis is geworden.

- Ronald en Josephine -

Pin It on Pinterest

Share This