Tussenwoning met uitbouw Haarlem

Plaats

Haarlem

Situatie

Tussenwoning met grote aanbouw

Stijl

Warm industrieel

Het plan voor de aanbouw was er, de vergunning was ook binnen. Hoe ga je dan verder om uit nieuwe ruimte niet alleen het maximale te halen maar ook eenheid en sfeer te creëeren? Met dat vraagstuk kwamen Robert en Mireille bij studio en J.
De wens was een ruime zithoek, een pelletkachel en een zwarte keuken. Door de keuken naar de voorkant van het huis te verplaatsen, werd het mogelijk om in de aanbouw die grote zithoek te maken. De pelletkachel moest tegen de oude achtergevel aankomen en is nu vanaf de eettafel en vanuit zithoek te zien. Robert & Mireille houden erg van shoppen en hebben zelf aan de hand van het ontwerp en de maatspecificaties de inrichting voor hun rekening genomen.

studio & J interieurontwerp zwarte keuken
studio & J interieurontwerp zwarte keuken
studio & J interieurontwerp aanbouw
studio & J interieurontwerp

Wij hebben Jolanda leren kennen op de beurs Eigen Huis. Wij hadden zelf al het plan voor de uitbouw, de vergunning was aangevraagd maar we liepen vast op de indeling en hoe het tot één geheel te maken.

Na een intake en een bezoek aan ons huis heeft Jolanda een interieurplan voor ons gemaakt. Wij wilden graag weten welke kleuren we konden gebruiken, welke vloer, licht en accessoires. De gemaakte ontwerpen waren verrassend en duidelijk. We hebben uiteindelijk zelf de inrichting bij elkaar geshopt maar veel tips overgenomen. Jolanda geeft ook goede adviezen bij het vinden van leveranciers. Wij zijn nog steeds erg blij met het resultaat.

- Robert en Mireille -