Bouwtekeningen, plattegronden.

Waar zit ik nu naar te kijken?

Veel mensen vinden het moeilijk om zich vanaf een bouwtekening of lege ruimte een voorstelling te maken van alle mogelijkheden. Op tekening lijkt 10m. best groot maar is dat ook echt zo? Wat is de beste maat en plek voor de bank, waar laten we al onze spullen en hoe gaan we dat alles regelen naast werk, sport en al het andere?

Beslissingen nemen over dingen waar je niet eerder over nagedacht hebt, onder tijdsdruk en waarvan je de consequenties niet overziet. Gevolg? Een interieur waar je niet blij van wordt en dat niet voor je werkt. Aanpassingen achteraf zijn kostbaar en zorgen voor een hoop ongemak.

Een verhuizing en/of verbouwing is voor de meeste mensen een stressvolle onderneming. Om deze periode makkelijker te maken, heb ik mij gespecialiseerd in totaalconcepten. Van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke realisatie. Studio en J houdt de regie over het complete traject en de opdrachtgever heeft maar één aanspreekpunt.

Een team van ervaren professionals waarmee ik regelmatig werk, zorgt ervoor dat het plan precies wordt uitgevoerd zoals bedacht. Het enige dat jij straks nog hoeft te doen is de laatste dozen uitpakken en de nieuwe bank uitproberen. DE plek waar je kunt ontspannen, werken en leven op de manier die bij jou past.

studio & J interieurontwerp

Eerst een goede basis

Omdat ik naast mooie interieurs maken ook de praktische en technische kant van het interieurontwerpen wilde beheersen heb ik, na een stylingopleiding en diverse cursussen, een opleiding binnenhuisarchitectuur gevolgd. Deze opleiding en de nodige eigen verbouwervaring hebben mij een goed bouwkundig inzicht gegeven. Hierdoor kan ik de mogelijkheden van een ruimte goed inschatten en de taal van de bouwers begrijpen.

studio & J interieurontwerp

Het uitgangspunt in al mijn adviezen zijn mijn opdrachtgevers en de manier waarop zij in hun huis leven. Los van trends en instagrammable plaatjes. Met gebruik van de aanwezige elementen.
Mijn doel is een interieurontwerp te maken dat het optimale uit een ruimte haalt. Daarom begint een ontwerp altijd vanuit functionaliteit. Pas als dit klopt gaan we de kleurplaat inkleuren en volgen stijl en sfeer.

Het ontwerp klopt wanneer het alle wensen van de opdrachtgever beantwoord, zelfs die waarvan ze alleen stiekem droomden.

Duurzaam design

Studio en J richt zich niet persé op duurzaamheid maar ziet het zeker als mooie toevoeging en uitdaging waar we in deze tijd niet meer omheen kunnen.
Het duurzaamheidsgehalte van je interieur kun je zo klein of groot maken als je wilt. Los van de praktische producten zoals zonnepanelen en isolatie wordt er op gebied van duurzaam design al veel moois gemaakt. Door klein te beginnen met het gebruik van hoofdzakelijk Nederlands en Europees design draagt studio en J alvast graag een steentje bij.

Maak een afspraak

Pin It on Pinterest

Share This