Van schets naar finish.

Neem de tijd voor je interieur en schakel mij zo vroeg mogelijk in het proces in. Voordat je beslissingen moet nemen over de definitieve indeling van de ruimtes, meerwerk etc.

Door tijdig een goed doordacht plan te hebben voorkom je verkeerde keuzes, dure fouten of extra werk. Het resultaat is een huis dat werkt voor en past bij jou.

Wat kan studio en J voor je doen:

  • Totaalconcept voor verbouw en nieuwbouw
  • Bestaande ruimtes opnieuw indelen en inrichten
  • Het maken van een lichtplan, advies over kleuren & materialen
  • Projectbegeleiding bij realisatie

 

studio & J interieurontwerp

Hoe gaat het in zijn werk?

De intake

Ieder project begint met kennismaken, inventariseren, kijken maar vooral ook luisteren.
Het doel is niet alleen inzicht krijgen in de situatie, wensen en eisen maar ook om te zien of er een klik is.  Wanneer het over je huis gaat is het belangrijk dat je dit project aangaat met iemand die je begrijpt, qua smaak op hetzelfde niveau zit en waarbij je een prettig gevoel hebt.

Maak een afspraak

studio & J interieurontwerp
studio & J interieurontwerp

De ontwerpfase

Het moodboard is de basis van het ontwerp en geeft de sfeer en kleur weer die ik in het ontwerp voor ogen heb. Een eerste glimps van het gevoel dat het interieur straks zal hebben.

Aan de hand van diverse schetsen vormt zich uiteindelijk de basis voor het ontwerp. Tijdens de tweede presentatie krijgt het huis een gezicht. Je ziet de ruimtes in 3D en aangevuld met alle kleuren, materialen, maatwerk items en het product plan wordt het beeld compleet.

De projectbegeleiding en realisatie

Ik heb mij er de afgelopen jaren in gespecialiseerd om het project van a tot z te begeleiden.

Het plannen, offertes aanvragen, budgetteren en de juiste vakmensen voor het project inschakelen. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd besteld wordt en tackelen de uitdagingen die we onderweg tegenkomen.

Zijn alle wanden en vloeren klaar, staat de keuken en is het sanitair geinstalleerd? Dan begint het leuke werk van inrichten. De verlichting wordt opgehangen, alle meubels gaan op hun plek en met het afstylen maken we het geheel af.

Pin It on Pinterest

Share This