Van eerste schets naar met de voetjes omhoog.

Het best schakel je mij zo vroeg mogelijk in het proces in. Voordat je beslissingen moet nemen over de definitieve indeling van de ruimtes, meerwerk etc. Door tijdig een goed doordacht plan te hebben voorkom je verkeerde keuzes, dure fouten of extra werk. Het resultaat is een huis dat werkt voor en past bij jou. Met voldoende bergruimte, overal de juiste verlichting én een fijne sfeer.

Een interieurplan bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 3D indelingsontwerpen op schaal om het ontwerp goed te visualiseren
  • een moodboard voor sfeer en kleur
  • kleur en materiaal plan
  • productvoorstel
  • lichtplan inclusief gedetailleerd armatuur selectie

Het is mogelijk om dit advies uit te breiden met een 3D visualisatie, projectbegeleiding en/of een tuinontwerp.

studio & J interieurontwerp

Hoe gaat het in zijn werk?

Het kennismakingsgesprek

Ieder project begint met kennismaken, inventariseren, kijken maar vooral ook luisteren. En tussen de regels door horen wat er niét gezegd wordt.
Een kennismakingsgesprek vindt bij voorkeur plaats in de woning die verbouwd gaat worden. Het doel is niet alleen inzicht krijgen in de situatie, wensen en eisen maar ook om te zien of er een klik is.  Wanneer het over je huis gaat is het belangrijk dat je dit project aangaat met iemand die je begrijpt, qua smaak op hetzelfde niveau zit en waarbij je een prettig gevoel hebt.

Een kennismakingsgesprek duurt 1,5-2 uur en kost €125,= incl. BTW en excl. reis- & parkeerkosten. Wanneer je na ontvangst van de offerte mij de opdracht gunt,  wordt dit bedrag weer in mindering gebracht op het offerte bedrag.

Maak een afspraak

studio & J interieurontwerp

De ontwerpfase

Het moodboard is de basis van het ontwerp en geeft de sfeer en kleur weer die ik in het ontwerp voor ogen heb. Een eerste glimps van het gevoel dat het interieur straks zal hebben.
Ook laat ik in deze fase diverse indelingsschetsen zien. Vaak zijn er indelingen mogelijk die je verrassen  en waaraan je zelf niet gedacht zou hebben. Nadat een aantal dagen hebben we weer contact om te bespreken welke indeling of mix van de voorkeur heeft. Dit vormt dan de basis voor het definitieve ontwerp.

studio & J interieurontwerp

Het eindontwerp

Op basis van de gemaakte keuzes maak ik nu het eindontwerp. Naast het 3D-interieurontwerp met evt. maatwerk tekeningen bestaat dit uit een kleur- & materiaalplan, lichtplan en productvoorstel.

Tijdens deze laatste presentatie nemen we mijn definitieve indelingsontwerp uitgebreid door. Verder laat ik je alle kleuren en materialen op staal zien en bespreken we het lichtplan en productvoorstel.

Projectbegeleiding en realisatie

En dan is het zover! We hebben nu alle ingredienten om aan de slag te gaan met plannen, offertes aanvragen etc. Natuurlijk kun je dit zelf doen maar ik heb mij er de afgelopen jaren in gespecialiseerd om het project van a tot z te begeleiden, heb hiervoor ook een mooi netwerk met vakmensen en ontzorg je hier graag. Zo zijn de kwaliteit en het eindresultaat verzekerd.

Pin It on Pinterest

Share This